3 Ekim 2011 Pazartesi

Kamp mı dedi biri


Haftasonu gene ormana kaçıyorum, uzun bir moladan sonra oksijene koşmak çok keyifli olucak. Heyecanı sardı beni fena halde, geçmez şimdi bu 5 gün :)

Bu kedi, bu haftasonu grubuyla beraber Karabük Yenice Ormanları'nda kamp yapacak. Şimdi bilgisayarımda geçtiğimiz günlerde giden başka bir grubun çektiği fotoğraflar dönüp duruyor. Nefis... Başkasına ait oldukları için paylaşamıyorum ama sağ salim geri gelip, kendi karelerimle oraların havasını sizlerle paylaşmayı çok istiyorum tabii her zamanki gibi.

Yol boyu çok eğleneceğiz, ona şüphe yok. Sonra çadırlar kurulacak ki 25 kişilik bir grubuz bu sefer, sanırım 20'ye yakın çadır çıkar bu durumda. Ardından da trekking ekipleri yola koyulur, kamp ekipleri de ateş başında kahve keyfine. Akşam olup da büyük kamp ateşi başına çöktüğümüzde keyif de huzur da tavan yapar ki en zevkli anlarındandır kamp ortamında. Şarkılar, türküler, çakırdır keyifler ;)



Yağmur da müsade ederse tabii. Bu tip aktivitelere katılanlar bilirler, doğa ne yaşamanızı isterse onu yaşarsınız... Karşı koymak, beklentiyi yüksek tutmak anlamsızdır. Islanmayı da seveceksin, çamura bulanmayı da. Ateş bile yakamadan dönülen nice kamp bilirim ben, yağmur istememiştir çünkü o ateşin yanmasını. Öyleyse ne çıkarsa bahtımıza diyerek vuruyoruz kendimizi dağa bayıra :)

Bundan önce gittiğim son kampa, yıllardır her çıkışımda "beni de götür" diyen babamı da götürmüş olmanın huzuru var içimde. İnsan bazen bir karar verir ve "ben neden böyle bir karar verdim, ya yalnışsa" endişesi taşır ama zaman geçtiğinde o kararı vermiş olmasının aslında tam da zamanı ve yeri olduğunu anlar ya, işte öyle...

Çok anı birikecek kalbimde, bir sürü fotoğraf çekmek istiyorum yüreğimle.

Hadi cuma, çok bekletme çabuk gel. Yordu beni bu upuzun mola :)






Görsel alıntıdır...

4 yorum:

beenmaya dedi ki...

daha şimdiden keyfi sarmış seni haftasonu çok güzel geçecek besbelli :)))

bizim yerimize de eğlen kedicik :))

www.macerakitabim.com dedi ki...

Sokak Kedisi dağlarda heee????
Güzelmiş, ne diyeyim...
Keyifli br haftasonu dileklerimle
Sevgiler

Sokak Kedisi dedi ki...

Maya'cım, çok heyecanlı, çok bekledim tekrar gitmek için. Hala biraz tereddütüm var, gidersem kötü hisseder miyim kendimi diye ama dostlar derler ki bir yerden başlamalı...

İyi gelsin lütfen :))

Sokak Kedisi dedi ki...

Özlem'cim, geçti gitti yaz tepemizden. Şimdi güze kavuşmanın keyfi de başka, hafiften üşüyorum mesela. Ama o üşüme hissi bile hoşuma gidiyor, giyinmemek için direniyorum :))

Dağları sever bu kedicik, doğal olan herşeyi sevdiği gibi çok sever hem de :)

Gel cuma gel :))

Free Counter