30 Temmuz 2011 Cumartesi

Bazen



Bazen gitmeli insan.

Çok bunalınca, hissettikleri azalınca, paylaştıkları mutlu etmemeye başladığında, heyecanı yok olunca, artık içinden koşup boynuna sarılmak gelmediğinde; bununla savaşmak yerine usulca kabullenmeli bu yoksunluğu. Ve gitmeli.

Bir mola vermeli, şöyle uzun soluklusundan.

Temelli gitmemek için, bir aralık gitmeli yani. Yapışıp kalacağına, yeri geldiğinde uzak kalmayı da bilmeli insan. Dipdibe kalarak kırıklarının üstüne yenilerini biriktirmek yerine; uzaklaşıp kaçarak, kırgınlıklarını hafifletmeyi denemeli.

Olursa ne alâ. Yok olmuyorsa, o da alâ...










--- Görsel alıntıdır ----

10 yorum:

beenmaya dedi ki...

yine, yeni, yeniden başlayabilmek için bazen gerçekten de gitmek gerekli...

novella / विश्व dedi ki...

ne zor gelir bana bir yanım kalmak istediği halde gitmenin kaçınılmaz gelişini görmek ve ayakların geri geri de olsa gitmek. aslında bilirsin de, geri de dönsen, bıraktığın gibidir uzaklık. sen uzaklaştığında yakınlaşacak umudunu alsan da yanına, uzaklık bir kere oluşmaya görsün, zordur kapanması...

ama mutlaka denemek gerek, gitmek ve bir de uzaktan bakmak olana bitene... bitense görünen ne ala... yok olansa gene ala...
yüreğince olsun herşey. hayırlısı neyse o demeyi unutma.

yarın zirve var... seninle aynı duyguları paylaşmıyorum diyen adamla zirveyi paylaşmak nasıl olur da aynı duyguları paylaşmak olmaz bir türlü anlamasam da... bu sefer gitmiyor ayaklarım o taşlı anılara.

Aslısın dedi ki...

İşte bu kadar, gerçekten. Kalbimden geçenleri satırınlarda gördüm.

Sokak Kedisi dedi ki...

Maya'cım işte aynen öyle...

Sokak Kedisi dedi ki...

Novella'm... Zirve için yüreğini hafiflet de git derim, yoksa raund kıvamı alıyor her karşılaşma, cebimizdeki kırıklar dilimizden uçuveriyor veya iyice yüreğimize gömülüp sessiz çığlıklara boğuyor ruhumuzu.

Hayırlısı olsun sana da, öperim çok.

Sokak Kedisi dedi ki...

Aslı'cım; başka yerlerde, başka zamanlarda, başkalarıyla da olsa bazen çok tanıdık geliyor yaşananlar, hissedilenler, yazılanlar, çizilenler, değil mi?

Tatilin güzel geçsin e mi :)

novella / विश्व dedi ki...

zirveyi yarın için kafamdan sildim... belki başka bahara.

Sokak Kedisi dedi ki...

Novellam, sabah gördüm mesajını ve güzel, şen şakrak bir pazar diledim sana. Ancak aptal android telefondan yorum yazmayı beceremeyince dileğim bende kalakaldı :/

Umarım işe yaramıştır ve güpgüzel bir pazar yaşanmıştır sizin oralarda :)

R.Erkan SEZGİN dedi ki...

Tam gittiğim bir zamana rastladı yazınızı okumam. İyi ki gitmişim dedim:))

Sokak Kedisi dedi ki...

R. Erkan Sezgin;

Gidince olmaz sanıyoruz, hesaplayamıyoruz yaşanacakları ama gitmeden de bilemiyor insan dönmek isteyip istemeyeceğini :)) Çelişik insan hayatı bu işte :)

Free Counter