7 Kasım 2012 Çarşamba

Birikenler

                           


İlk fırsatta şu sinema günlerime geri dönebilmek isteğindeyim. Yaz ve ardından gelen dönemde çok tembel oldum, dizilerimin bile çok gerisinde kaldım malesef. En son seyrettiğim film "To Rome with Love" ( Roma'ya Sevgilerle) ve aradan bildiğiniz haftalar geçti... İşte benim ilk aklıma gelenlerle oluşan birikenler listem aşağıda, birini yarın akşam kızlarla seyredeceğim kalanı için de hızlı bir plan yapmam lazım. Kızlarla hangi filmi seyredeceğimi yazmama gerek yok herhalde? :))))



Ve şimdi sıra sende :)

4 yorum:

novella / विश्व dedi ki...

bugün kendime bi zaman ayırdım vakit bulamayıp da yıldızladığım ve sonraya bıraktığım yazılarda dolanıyorum senden başladım. gülümsedim. izleyemediğim filmlere bir kaç ekleme yaptım, gidiyorum. gene gelirim. bir de öperim. ;)

Sokak Kedisi dedi ki...

Evim sensin'le başladım, diyeceğim o ki fena vakit kaybı bence. İsteyen orjinalini izlesin hiç değilse o kikirdemeler ile çekirge bakışlı abiye bir anlam vermeleri mümkün olur :)))

Offf of!

Öperim canım benim :)

Adsız dedi ki...

evrennnnnnn :))

naber:)

sokak kedisi hiçbirini izlemedim galiba iyi mi:))

kınıyorum kendimi.

Sokak Kedisi dedi ki...

Kınama kendini

Ben kınarım nasılsa :))))

Seyrettim içlerinden 4-5 tanesini, yetişemiyorum ki hepsine. Haftada 1 kez sinemaya gidiyorum, en az 2-3 film de evde izliyorum gene bitmiyor. Habire listeye ekleniyor yeni bir şeyler :))

Bu gün Argo'yu seyrettim, hala başım ağrıyor :)

Free Counter